Termeni si conditii de utilizare

1. Introducere
Site-ul www.harmonyhome.ro este proprietatea lui Rodica si Valentin Butnar.
Folosirea acestui site presupune acceptarea “Termenilor si conditiilor de utilizare” prezentati in aceasta pagina.
Harmonyhome.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, fara anunt prealabil.
Aceste schimbari urmeaza a fi efective din momentul publicarii lor pe site.
Va recomandam citirea acestor termeni si a conditiilor de utilizare inainte de fiecare utilizare a site-ului.

2. Informatii si continut
Toate informatiile prezentate pe acest site sunt proprietatea www.harmonyhome.ro. Selectia acestor informatii este realizata cu foarte mare atentie. Totusi, www.harmonyhome.ro sau colaboratorii sai nu pot fi facuti responsabili de nici o paguba datorata functionarii defectuase a site-ului sau a informatiilor prezentate pe acesta.
In cazul in care considerati ca ati avut de suferit o dauna tehnica datorita functionarii defectuoase a site-ului www.harmonyhome.ro sau a informatiilor prezentate pe acesta va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@harmonyhome.ro in care sa descrieti amanuntit conditiile in care s-a produs defectiunea sau incidentul. In caz de litigiu decizia finala apartine www.harmonyhome.ro.

3. Drepturile de autor
Intregul continut al acestui site este protejat de legile romane si internationale referitoare la protectia dreptului de autor. Este interzisa reproducerea de orice fel (totala sau partiala) a continutului acestui site fara permisiunea prealabila a www.harmonyhome.ro (Rodica si Valentin Butnar). Modificarea sau utilizarea acestui site în alt scop decât cel pentru care a fost creat încalca prevederile legale referitoare la protectia drepturilor intelectuale. Este interzisa copierea continutului site-ului sau accesarea acestuia de programe automate.
Daca în ciuda eforturilor www.harmonyhome.ro de a alege si prezenta materiale cât mai exacte, considerati ca s-a produs o incalcare a drepturilor intelectuale pe care le detineti, va rugam sa ne contactati de urgenta la contact@harmonyhome.ro.
Toate marcile comerciale enumerate pe site-ul www.harmonyhome.ro sunt proprietatea firmelor respective.

4. Responsabilitatea www.harmonyhome.ro
www.harmonyhome.ro face toate eforturile pentru a asigura o functionare corespunzatoare a acestui site si nu poate fi facuta raspunzatoare în nici un fel pentru vreun deficienta in functionarea software-ului, vreo disfunctionalitate a retelei Internet sau vreo problema de compatibilitate pe care utilizatorii o pot avea în folosirea acestui site.

www.harmonyhome.ro nu este raspunzatoare pentru incidentele sau întârzierile survenite ca urmare a defectiunilor tehnice aparute la furnizorii serviciilor ce intermediaza accesul tau la site (provideri de Internet, furnizori de conexiuni permanente sau de tip dial-up, operatori de telefonie fixa sau mobila, etc), incidente ce pot cauza timpi mari de acces, conexiune la Internet instabila sau discontinua.

www.harmonyhome.ro nu i se pot imputa si nu poate fi facuta raspunzatoare în nici o circumstanta pentru eventualele daune sau neajunsuri pe care incidentele tehnice le pot aduce utilizatorilor site-ului www.harmonyhome.ro

www.harmonyhome.ro depune toate eforturile pentru a oferi informatii competente si complete. www.harmonyhome.ro si colaboratorii sai, nu pot fi facuti responsabili de eventualele daune produse ca urmare a folosirii informatiilor de pe site-ul www.harmonyhome.ro. Folosirea acestor informatii revine exclusiv in sarcina utilizatorului care poarta intreaga responsabilitatea pentru actiunile sale precum si pentru rezultatele obtinute.

5. Responsabilitatea utilizatorului
Orice utilizator are dreptul de a vedea informatiile de pe site-ul www.harmonyhome.ro.
Intreaga responsabilitate pentru folosirea informatiilor prezentate pe site-ul www.harmonyhome.ro revine in exclusivitate utilizatorului.
Utilizatorul este de acord sa primeasca de la www.harmonyhome.ro informari cu caracter general.