Politica de confidentialitate

Datele pe care ni le furnizati prin mail, telefon, formulare sau in alt mod prin site vor fi considerate confidentiale de catre www.harmonyhome.ro si nu vor fi divulgate nici unui tert pentru alte folosinte.

Numele, numarul de telefon, adresa de mail, adresa postala si alte date oferite prin finalizarea diverselor actiuni pe site-ul www.harmonyhome.ro, vor ramane strict in interiorul site-ului www.harmonyhome.ro.

Toate aceste date sunt utilizate de catre noi pentru a putea colabora cu dumneavoastra intr-un mod rapid si eficient si pentru ca actiunile desfasurate sa poata fi finalizate cu succes, de ambele parti.

Prin furnizarea adresei de email, a numarului de telefon sau a altor date personale pe site-ul www.harmonyhome.ro, va veti da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa intre in baza de date a site-ului www.harmonyhome.ro si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre noi.

Scopul colectarii datelor dumneavoastra de catre www.harmonyhome.ro este transmiterea de informatii si mesaje referitoare la comenzile dumneavoastra pe site-ul www.harmonyhome.ro sau la orice alte intrebari aveti ca si utilizatori ai site-ului, fara alte obligatii din partea noastra. www.harmonyhome.ro va prelucra datele cu caracter personal pe perioada colaborarii cu dvs, iar ulterior datele vor fi sterse permanent.

www.harmonyhome.ro garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularele de contact / inscriere / comanda sau pe care ni le ofera in alt mod prin site.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor nostri.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre www.harmonyhome.ro pentru colaborarea cu dumneavoastra. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa contact@harmonyhome.ro.
Daca sunt date despre dumneavoastra eronate sau incoerente, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Date generale colectate de www.harmonyhome.ro

Prin site-ul www.harmonyhome.ro vom prelua si prelucra informatii si date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice, pe care acestea ni le ofera, precum: nume si prenume, numar de telefon, adresa de email, adresa postala fizica, date de identificare fiscala, date bancare, dupa caz. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie sterse din baza de date, ne puteti transmite un mail la adresa: contact@harmonyhome.ro.

Cine suntem?
Website-ul www.harmonyhome.ro este administrat de persoanele fizice Rodica si Valentin Butnar si colaboratorii sai, denumit in continuare “www.harmonyhome.ro” sau “noi”. In cazul in care doriti informatii suplimentare despre noi si activitatea noastra, ne puteti contacta la adresa de e-mail: contact@harmonyhome.ro

Ce sunt datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal inseamna orice informatie care va identifica in mod direct sau indirect ca individ. “Direct” inseamna, de exemplu, numele si adresa dumneavoastra; “Indirect” inseamna ca acestea sunt combinate cu alte informatii.

De ce colectam aceste date?
– pentru a putea comunica cu dumneavoastra, pentru confirmari telefonice, rezervari de produse sau servicii, etc;
– pentru ca eforturile noastre de a ne face brandul cunoscut sa ajunga cat mai aproape de dvs;
– pentru a preveni si detecta fraudele si abuzurile;
– pentru a va imbunatati experienta pe website, functionalitatea acestuia si partea de administrare a sistemului;

Gestionarea si securitatea datelor dumneavoastra
Toate datele oferite sunt securizate. In sistemul nostru electronic, datele dumneavoastra vor fi pastrate timp de 365 de zile. Dumneavoastra aveti dreptul sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra din evidentele noastre, oricand doriti printr-o solicitare la adresa de mail contact@harmonyhome.ro.

Daca doriti si alte informatii cu referire la datele dumneavoastra personale si modul lor de folosinta in platformele noastre, va invitam sa ne scrieti un mail si veti primi in cel mai scurt timp o solutie la solicitarea dumneavoastra.

Drepturile dvs legale
Conform Regulamentului 2016/679/UE aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra personale:

– dreptul la informare
– dreptul de acces la date
– dreptul la rectificare
– dreptul la stergere
– dreptul la restrictionarea prelucrarii
– dreptul la portabilitatea datelor catre alt operator
– dreptul la opozitie
– dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata.

Detalii complete despre aceste drepturi poti gasi in Regulamentului 2016/679/UE.